Avocat Drept Comercial Bucuresti

Avocat drept comercial in Bucuresti, ofera solutii juridice pentru afacerea ta

Un avocat drept comercial in Bucuresti iti ofer asistenta juridica de calitate si solutii eficiente pentru afacerea ta.

Fie ca esti antreprenor, proprietar de business sau manager, intelegem importanta unui mediu juridic stabil si protejat pentru dezvoltarea si succesul companiei tale.

Avand specializare in drept comercial am acumulat experienta in domeniu, gestionand diverse cazuri si oferind consultanta juridica pentru intreprinderi de diferite dimensiuni si industrii.

Intelegem complexitatea si provocarile cu care te poti confrunta in mediul de afaceri, si de aceea suntem dedicati sa iti oferim suportul necesar pentru a-ti proteja interesele si a-ti indeplini obiectivele comerciale.

Cum te putem ajuta?

Consultanta juridica specializata: indiferent de etapa in care se afla afacerea ta, iti punem la dispozitie servicii de consultanta juridica specializata.

Incepand de la infiintarea sau restructurarea companiei tale, pana la gestionarea diferendelor comerciale sau negocieri contractuale.

Avem expertiza necesara sa te calauzim prin labirintul legislativ si sa-ti oferim solutii adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale.

Elaborare si analiza contracte: Redactarea si interpretarea corecta a contractelor sunt aspecte cruciale pentru orice afacere.

Echipa noastra de avocati comerciali este aici sa te sprijine in elaborarea contractelor comerciale, asigurandu-ne ca acestea sunt echitabile si in conformitate cu legislatia in vigoare.

Litigii Comerciale: In ciuda eforturilor depuse pentru a evita conflictul, uneori acesta devine inevitabil in mediul de afaceri.

Fie ca esti parte intr-un litigiu cu un partener comercial, angajat sau concurent, avem experienta si resursele necesare pentru a-ti proteja drepturile si interesele in instanta.

Protejarea proprietatii intelectuale: Proprietatea intelectuala joaca un rol vital in succesul afacerii tale.

Te putem ajuta sa protejezi si sa valorifici marcile comerciale, drepturile de autor, brevetele si alte active ale companiei tale

Asistenta in cadrul tranzactiilor comerciale: Fie ca vrei sa fuzionezi cu o alta companie, sa achizitionezi un business sau sa vinzi o parte din afacerea ta, te putem ajuta sa navighezi cu succes prin complexitatea tranzactiilor comerciale.

Ne asiguram ca interesele tale sunt protejate si ca obtii cele mai bune conditii pentru afacerea ta.

La avocat-tudor.ro, punem accent pe relatia de incredere cu clientii nostri.

Fiecare caz este tratat cu atentie si profesionalism, iar solutiile propuse sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecarei afaceri.

Suntem dedicati sa obtinem cele mai bune rezultate pentru clientii nostri si sa construim parteneriate pe termen lung.

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea afacerii tale, noi suntem aici sa te sprijinim.

Contacteaza-ne pentru o consultatie si vei beneficia de expertiza juridica de inalta calitate, sprijinul unei echipe dedicate si solutii personalizate pentru succesul si cresterea afacerii tale.

Descopera acum serviciile noastre

Afla cum un avocat comercial de incredere poate face diferenta in dezvoltarea si protejarea companiei tale. Avocat-Tudor.ro – Partenerul tau de incredere in dreptul comercial!

Un avocat comercial cu experienta si competenta poate face diferenta dintre succes si dificultati in afaceri.

Cabinetul de avocat Tudor Ion, avocat specializat in comercial  ofera expertiza si dedicare, solutii juridice personalizate pentru fiecare client.

Cu experienta in domeniul dreptului comercial, gestionam o gama diversa de cazuri, intre care si al proprietatii intelectuale.

 Ca avocat comercial intelegem complexitatea si provocarile cu care se confrunta mediul de afaceri.

Suntem dedicati sa oferim cele mai bune strategii legale pentru a proteja si promova interesele clientilor nostri.

Ca avocat comercial unul dintre principalele noastre obiective este sa dezvoltam relatii de incredere cu clientii nostri.

Cu experienta in avocatura, intelegem ca fiecare afacere este unica, iar solutiile juridice trebuie sa fie adaptate nevoilor si obiectivelor specifice ale fiecarui client.

Daca aveti procese comerciale in Bucuresti, un avocat comercial din Cabinetul nostru de avocat lucreaza pentru a oferi servicii juridice de calitate, in mod eficient si profesionist.

Un avocat in comercial cu experienta din cabinetul de avocat Tudor Ion va poate oferi ajutorul necesar in solutionarea problemelor de drept comercial.

De la infiintarea unei societati comerciale si pe tot parcursul desfasurarii activitatii comerciale, cum ar fi pentru contracte comerciale in Bucuresti si in tara.

Cabinetul nostru de avocatura se ocupa de litigii comerciale in Bucuresti

Cabinetul de avocatura Tudor Ion are experienta in furnizarea de servicii juridice in domeniul dreptului comercial.

Ne preocupam de asigurarea succesului de infiintarea unei societati comerciale si pe parcursul activitatii acesteia.

Avem in vedere ca, succesul societatilor comerciale depinde de strategie, organizare, aplicarea de planuri adecvate, dar si in concordanta cu normele juridice.

Activitatea societatii, avocat comercial

Inaintea de constituirea societatii comerciale va consiliem in ce priveste aportul de capital social, stabilirea sediului social si actul constitutiv.

Apoi va consiliem in legatura cu activitatea societatii, astfel ca puteti apela la consultanta juridica din partea unui avocat comercial, cum este cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti.

Redactarea, negocierea, incheierea  si derularea unui contract comercial sunt activitati importante in viata unei societati comerciale, atat dupa infiintarea acesteia, cat si ulterior.

Consultanta juridica in drept comercial

De aceea, un avocat in comercial va poate fi de un real folos in aceste activitati precum si in evaluarea riscurilor ce ar putea interveni.

Problemele pe care trebuie sa le rezolve un avocat comercial trebuie sa fie in acord cu normele legale, astfel incat sa beneficiati de cele mai bune decizii in materie juridica.

Ce este dreptul comercial?

 Cunoasterea unor notiuni juridice de drept comercial, cum sunt capital social, stabilirea sediului social, drepturi si obligatii ale proprietatii intelectuale, sunt necesare pentru persoanele ce desfasoara activitati comerciale.

Astfel, dreptul comercial, ca ramura a dreptului roman, i s-au dat mai multe definitii.

A fost definit ca un ansamblu de norme juridice de drept privat care sunt aplicabile raporturilor juridice izvorate din activitati de productie, comert, prestari de servicii si executari de lucrari.

Precum si raporturilor juridice la care participa profesionistii care au calitatea de comerciant.

A mai fost denumit ca suma normelor juridice, aplicabile raporturilor izvorate din realizarea unor actiuni de comert ce reglementeaza raporturi juridice dintre persoane cu statut de comerciant.

Avocat comercial, modificarile in materie comerciala aduse de Codul civil

Actualul Cod civil a adus unele modificari in materia dreptului comercial, practic l-a abrogat.

Astfel, Codul civil a devenit dreptul comun in materie comerciala, aplicandu-se in cazuri precum societatile comerciale, insolventa, dreptul bancar, al transporturilor.

Noul Cod civil se aplica si raporturilor dintre profesionisti, precum si raporturilor dintre acestia si orice alte subiecte de drept civil. 

Ca urmare, in materia dreptului comercial a aparut o notiune juridica noua, de profesionist, acela care exploateaza o intreprindere.

Prin exploatarea unei intreprinderi se intelege exercitarea sistematica de catre una sau mai multe persone a unei activitati organizate.

Aceasta consta in producerea, administrarea ori instrainarea sau in prestarea de servicii, indiferent daca are sau nu un scop obtinerea de profit.

Serviciile juridice in drept comercial | avocat comercial Bucuresti

Cabinetul de avocatura Tudor Ion are experienta in consultanta juridica, asistenta si reprezentare in domeniul dreptului comercial

Servicii constau in urmatoarele:

  • dreptul societar, stabilirea sediului social, capital social, consultanta comerciala, litigii comerciale, litigii intre asociati, executare
  • contracte comerciale, in domeniul proprietatii intelectuale;
  • consultanta pentru redactarea, negocierea si asistenta juridica in vederea incheierii diferitelor contracte juridice comerciale.
  • redactarea actelor constitutive ale societatilor comerciale, modificare, acte aditionale,
  • contracte de cesiune, reprezentare la Registrul comertului.
  • asistenta si reprezentare la diferite institutii in probleme de drept comercial.
  • consultanta juridica, asistenta si reprezentare in litigii in fata instantelor de judecata de orice grad.

Cum dezvoltam relatiile cu clientii in dosare de drept comercial

Un element important in relatiile dintre client si avocatul in drept comercial este increderea in corectitudinea informatiilor. Datele prezentate de ambele parti trebuie sa conduca la rezolvarea in conditii cat mai bune a cazului.

Cabinetul de avocat Tudor Ion va poate ajuta in gasirea celor mai bune solutii in afacerea pe care o dezvoltati.

Cazul dumneavoastra va fi analizat cu toata seriozitatea pentru a gasi solutia cea mai avantajoasa.

Pe langa expertiza in drept comercial, cabinetul de avocat Tudor Ion pune accentul pe comunicare transparenta si relatii durabile cu clientii.

Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a oferi raspunsuri prompte la intrebari sau preocupari si pentru a va tine la curent cu evolutia cazurilor dumneavoastra.

Alegand serviciile noastre in drept comercial, va puteti astepta la o abordare integrata si la o abordare cu seriozitate fiecare caz in parte.

Indiferent daca aveti nevoie de asistenta pentru infiintarea unei noi afaceri, gestionarea unor tranzactii complexe, rezolvarea litigiilor sau consultanta juridica pe termen lung, cabinetul de avocat Tudor Ion va poate oferi sprijinul de care aveti nevoie.

Incredintandu-ne problemele dumneavoastra juridice, va reprezentam interesele in cel mai bun mod posibil.

Suntem pregatiti sa va oferim serviciile noastre si sa va aducem plus-valoare afacerii dumneavoastra. Contactati-ne pentru a discuta despre nevoile si cerintele dumneavoastra juridice.

Cabinet Avocat Bucuresti – experienta si incredere

0724260393

Pentru detalii, Cabinetul de avocat Tudor Ion poate fi contactat pe formularul de contact, telefon, e mail office@avocat-tudor.ro sau click aici

Contactati-ne acum

Default content

    hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps