Avocat Drept Comercial Bucuresti

Avocat drept comercial

Un avocat drept comercial din cabinetul de avocat Tudor Ion va poate oferi ajutorul necesar in solutionarea problemelor de drept comercial, de la infiintarea unei societati comerciale sip e tot parcursul desfasurarii activitatii comerciale.

Cabinetul nostru de avocatura, servicii juridice in drept comercial 

Cabinetul de avocatura Tudor Ion este preocupat sa ofere servicii juridice in domeniul dreptului comercial care sa asigure succesul in activitatea unei societati comerciale pe parcursul activitatii acesteia. Avem in vedere ca, succesul societatilor comerciale depinde de strategie, organizare, aplicarea de planuri adecvate, dar si in concordanta cu normele juridice.

Activitatea societatii, conform avocat drept comercial

Dupa constituirea unei societati comerciale activitatea acesteia se poate dezvolta, astfel ca este posibil sa apelati la consultanta juridica din partea unui avocat drept comercial, cum este cabinetul noatru de avocatura din Bucuresti.

Redactarea, negocierea si derularea unui contract comercial sunt activitati importante in viata unei societati comerciale, atat dupa infiintarea acesteia, cat si ulterior.

Consultanta unui avocat in drept comercial

De aceea, un avocat in drept comercial va poate fi de un real folos in aceste activitati precum si in evaluarea riscurilor ce ar putea interveni. Problemele pe care trebuie sa le rezolve un avocat in drept comercial trebuie sa fie in accord cu normele legale, astfel incat sa beneficiati de cele mai bune decizii in materie juridica.

Ce este dreptul comercial?

 Cunoasterea unor notiuni juridice in dreptul comercial este necesara pentru persoanele ce desfasoara activitati comerciale. Astfel, dreptului comercial, ca ramura a dreptului roman, i s-au dat mai multe definitii.

A fost definit ca un ansamblu de norme juridice de drept privat care sunt aplicabile raporturilor juridice izvorate din activitati de productie, comert, prestari de servicii si executari de lucrari, precum si raporturilor juridice la care participa profesionistii care au calitatea de comerciant.

A mai fost denumit ca suma normelor juridice, aplicabile raporturilor izvorate din realizarea unor actiuni de comert ce reglementeaza raporturi juridice dintre persoane cu statut de comerciant.

Avocat in drept comercial, modificarile in materie comerciala aduse de Codul civil

Actualul Cod civil a adus unele modificari in materia dreptului comercial, practic l-a abrogat. Astfel, Codul civil a devenit dreptul comun in materie comerciala, aplicandu-se in cazuri precum societatile comerciale, insolventa, dreptul bancar, al transporturilor. Noul Cod civil se aplica si raporturilor dintre profesionisti, precum si raporturilor dintre acestia si orice alte subiecte de drept civil. 

Ca urmare, in materia dreptului comercial a aparut o notiune juridica noua, de profesionist, acela care exploateaza o intreprindere. Prin exploatarea unei intreprinderi se intelege exercitarea sistematica de catre una sau mai multe persone a unei activitati organizate ce consta in producerea, administrarea ori instrainarea sau in prestarea de servicii, indiferent daca are sau nu un scop obtinerea de profit.

Servicii juridice in drept comercial oferite de avocat Bucuresti Tudor Ion

Cabinetul de avocatura Tudor Ion va ofera consultanta juridica, asistenta si reprezentare in domeniul dreptului comercial, in servicii constand in urmatoarele:

  • dreptul societar, consultanta comerciala, litigii comerciale, litigii intre asociati, executare

contracte comerciale.

  • consultanta pentru redactarea, negocierea si asistenta juridica in vederea incheierii

diferitelor contracte juridice comerciale.

  • redactarea actelor constitutive ale societatilor comerciale, modificare, acte aditionale,

contracte de cesiune, reprezentare la Registrul comertului.

  • asistenta si reprezentare la diferite institutii in probleme de drept comercial.
  • consultanta juridica, asistenta si reprezentare in litigii in fata instantelor de judecata de orice grad.

Cum dezvoltam relatiile cu clientii in dosare de drept comercial

Un element important in relatiile dintre client si avocatul in drept comercial este increderea in corectitudinea informatiilor. Datele prezentate de ambele parti trebuie sa conduca la rezolvarea in conditii cat mai bune a cazului.

Cabinetul de avocat Tudor Ion va poate ajuta in gasirea celor mai bune solutii in afacerea pe care o dezvoltati. Cazul dumneavoastra ste analizat cu toata seriozitatea pentru a gasi solutia cea mai avantajoasa.

Contactati-ne acum

Default content

    web hosting inregistrare domenii gazduire site hosting romania inregistrare domeniu gazduire domenii gazduire site gazduire domenii gazduire web host site magazin online gazduire web magazin online gazduire woocommerce redactare articole articole seo gazduire e-mail advertoriale seo pret advertoriale seo gazduire website gazduire email gazduire mail gazduire e-mail gazduire website agentie web design oferta creare site web oferta creare site web magazin online pret oferta magazin online agentie de web design