avocat bucuresti

Avocat Drept Comercial Bucuresti

Un avocat drept comercial din cabinetul de avocat Tudor Ion va poate oferi ajutorul necesar in solutionarea problemelor de drept comercial, de la infiintarea unei societati comerciale sip e tot parcursul desfasurarii activitatii comerciale.

Cabinetul de avocatura Tudor Ion este preocupat sa ofere servicii juridice in domeniul dreptului comercial care sa asigure succesul in activitatea unei societati comerciale pe parcursul activitatii acesteia. Avem in vedere ca, succesul societatilor comerciale depinde de strategie, organizare, aplicarea de planuri adecvate, dar si in concordanta cu normele juridice.

Dupa constituirea unei societati comerciale activitatea acesteia se poate dezvolta, astfel ca este posibil sa apelati la consultanta juridica din partea unui avocat drept comercial, cum este cabinetul noatru de avocatura din Bucuresti.

Redactarea, negocierea si derularea unui contract comercial sunt activitati importante in viata unei societati comerciale, atat dupa infiintarea acesteia, cat si ulterior. De aceea, un avocat in drept comercial va poate fi de un real folos in aceste activitati precum si in evaluarea riscurilor ce ar putea interveni. Problemele pe care trebuie sa le rezolve un avocat in drept comercial trebuie sa fie in accord cu normele legale, astfel incat sa beneficiati de cele mai bune decizii in materie juridica.

Ce este dreptul comercial?

 Cunoasterea unor notiuni juridice in dreptul comercial este necesara pentru persoanele ce desfasoara activitati comerciale. Astfel, dreptului comercial, ca ramura a dreptului roman, i s-au dat mai multe definitii. A fost definit ca un ansamblu de norme juridice de drept privat care sunt aplicabile raporturilor juridice izvorate din activitati de productie, comert, prestari de servicii si executari de lucrari, precum si raporturilor juridice la care participa profesionistii care au calitatea de comerciant.

A mai fost denumit ca suma normelor juridice, aplicabile raporturilor izvorate din realizarea unor actiuni de comert ce reglementeaza raporturi juridice dintre persoane cu statut de comerciant.

Avocat in drept comercial, modificarile in materie comerciala aduse de Codul civil

Actualul Cod civil a adus unele modificari in materia dreptului comercial, practic l-a abrogat. Astfel, Codul civil a devenit dreptul comun in materie comerciala, aplicandu-se in cazuri precum societatile comerciale, insolventa, dreptul bancar, al transporturilor. Noul Cod civil se aplica si raporturilor dintre profesionisti, precum si raporturilor dintre acestia si orice alte subiecte de drept civil. Ca urmare, in materia dreptului comercial a aparut o notiune juridica noua, de profesionist, acela care exploateaza o intreprindere. Prin exploatarea unei intreprinderi se intelege exercitarea sistematica de catre una sau mai multe persone a unei activitati organizate ce consta in producerea, administrarea ori instrainarea sau in prestarea de servicii, indiferent daca are sau nu un scop obtinerea de profit.

Servicii juridice in drept comercial oferite de avocat Bucuresti Tudor Ion

Cabinetul de avocatura Tudor Ion va ofera consultanta juridica, asistenta si reprezentare in domeniul dreptului comercial, in servicii constand in urmatoarele:

 • dreptul societar, consultanta comerciala, litigii comerciale, litigii intre asociati, executare

contracte comerciale.

 • consultanta pentru redactarea, negocierea si asistenta juridica in vederea incheierii

diferitelor contracte juridice comerciale.

 • redactarea actelor constitutive ale societatilor comerciale, modificare, acte aditionale,

contracte de cesiune, reprezentare la Registrul comertului.

 • asistenta si reprezentare la diferite institutii in probleme de drept comercial.
 • consultanta juridica, asistenta si reprezentare in litigii in fata instantelor de judecata de orice grad.

 

Cum dezvoltam relatiile cu clientii in dosare de drept comercial

Un element important in relatiile dintre client si avocatul in drept comercial este increderea in corectitudinea informatiilor. Datele prezentate de ambele parti trebuie sa conduca la rezolvarea in conditii cat mai bune a cazului.

Cabinetul de avocat Tudor Ion va poate ajuta in gasirea celor mai bune solutii in afacerea pe care o dezvoltati. Cazul dumneavoastra ste analizat cu toata seriozitatea pentru a gasi solutia cea mai avantajoasa.

Contactati-ne acum

Default content

  avocat drept comercial

  Un avocat drept comercial poate avea un rol important in cazul cand intre partile unui contract comercial intervin anumite neintelegeri. Oricare dintre părți poate sustine initial ca cealalta nu respectă acordul sau contractul si ca se poate adresa instantei in cadrul unui proces comercial.

  Avocat drept comercial negociere intre parti

  Procedeaza mai bine daca, inainte de a se adresa instantei, partile implicate poarta o discutie in vederea cunoasterii precise a cauzelor conflictului. Totodata, este o solutie corecta sa apelati in acest scop la serviciile unui avocat specializat in drept comercial. Astfel, nu este exclus sa constatati ca nu a existat un motiv serios sa va adresati instantei, ci doar o interpretare gresita sau o neintelegere din partea uneia din parti. Asadar, calea negocierii in vederea gasirii unei solutii inainte de a introduce o cerere de chemare in judecata si un acord poate fi uneori solutia cea mai avantajoasa.

  Avocat commercial litigiu comercial in instanta

  Daca nu se poate incheia un acord, disputa va fi de competenta unei instante de judecata. O solutie ar putea fi incheierea unei conventii arbitrala, adica sa apelati la calea arbitrajului comercial. Si in aceasta situatie, un avocat specializat in drept comercial va poate ajuta, este in tema cu aplicarea normelor de procedură, pe care posibil sa nu le cunoasteti, si va poate obtine o solutie avantajoasa. Calea negocierii este deschisa si in aceasta etapa, astfel incat sa solutionati mai repede litigiul.

  Servicii juridice in drept comercial oferite de avocat Bucuresti Tudor Ion

  Cabinetul de avocatura Tudor Ion va ofera consultanta juridica, asistenta si reprezentare in domeniul dreptului comercial, in servicii constand in urmatoarele:

  • dreptul societar, consultanta comerciala, litigii comerciale, litigii intre asociati, executare contracte comerciale.
  • consultanta pentru redactarea, negocierea si asistenta juridica in vederea incheierii diferitelor contracte juridice comerciale.
  • redactarea actelor constitutive ale societatilor comerciale, modificare, acte aditionale, contracte de cesiune, reprezentare la Registrul comertului.
  • asistenta si reprezentare la diferite institutii in probleme de drept comercial.
  • consultanta juridica, asistenta si reprezentare in litigii in fata instantelor de judecata de orice grad.

   

  Ca Avocat Bucuresti comercial  oferim servicii juridice de consultanta, asistenta si reprezentare juridica. Litigiile se refera la problemele juridice ce fac obiectul unui proces, in fata instantelor de orice grad (fond, apel, recurs). Avem experienta in contracte, litigii referitoare la contracte comerciale, Oferim spijinul necesar functionarii societatilor comerciale conform cu normele legale, sa luati cele mai bune decizii. In acest sens mentionam: nerespectarea contractelor comerciale, recuperarea de creante comerciale si recuperarea de credite de la firme, somatii de plata si ordonante de plata, executare silita si contestatii la executare, intocmirea de notificari, somatii, adrese, cereri. Reprezentare la Oficiului Registrului Comertului in vederea infiintarii si modificare de  firma.

  web hosting inregistrare domenii gazduire site hosting romania inregistrare domeniu gazduire domenii gazduire site gazduire domenii gazduire web host site magazin online gazduire web magazin online gazduire woocommerce redactare articole articole seo gazduire e-mail advertoriale seo pret advertoriale seo gazduire website gazduire email gazduire mail gazduire e-mail gazduire website agentie web design oferta creare site web oferta creare site web magazin online pret oferta magazin online agentie de web design