avocat bucuresti

Avocat pentru cetatenii romani stabiliti in strainatate

Cabinetul de avocatura Tudor Ion, cu sediul in Bucuresti asigura pentru cetatenii romani stabiliti in strainatate, in diaspora, servicii de avocatura.

Este un fapt real ca, cetatenii romani stabiliti in strainatate pot intampina diverse probleme de natura juridica, din care unele pot avea legatura cu bunuri situate in tara, diverse acte sau alte imprejurari.

Uneori aceasta necesita deplasarea in tara, cunoasterea legislatiei romane, sa fie prezenti la instantele de judecata sau autoritatile competente unde au de rezolvat problema respectiva.

Implicarea in aceste proceduri se poate dovedi insa complexa, cu mai mult timp alocat decat ar fi necesar pentru rezolvarea acestor situatii.

Avantajele reprezentarii cetatenilor romani din strainatate prin avocat

Cabinetul nostru de avocatura ofera servicii avocațiale, astfel incat clientii din strainatate nu trebuie sa fie prezenti in Romania pentru rezolvarea problemelor lor juridice.

In baza imputernicirii avocatiale va putem reprezenta in vederea rezolvarii problemelor de care nu vă puteți ocupa datorita distanței fata de tara.

De exemplu, in actiunile de divort se poate intocmi o procura speciala si nu mai este necesara prezenta cetatenilor romani stabiliti in strainatate.

Asadar, prin apelarea la serviciile oferite cabinetul nostru, cetățenii români din străinătate pot obtine aceste avantaje.

Contactati-ne acum

  Servicii oferite in calitate de avocat cetatenilor romani din diaspora

  -consultanta juridica, asistenta si reprezentare in instanta in dosare de divort, incredintare minori;

  -apostilare si traduceri, avand in vedere ca apostilarea este necesara pentru recunoasterea actelor romanesti in strainatate

  -exequatur – recunoasterea in tara a hotararilor judecatoresti pronuntate in strainatate;

  -obtinerea cazierului judiciar;

  –inscrierea in Romania a divortului realizat in strainatate;

  -consultanta, asistenta juridica si reprezentare in instanta si autoritati pentru alte litigii decat cele din dreptul familiei( drept civil, penal, dreptul muncii, malpraxis, contencios administrativ).

  -obtinere de certificate de casatorie, certificate de nastere, certificate de deces, traduceri, legalizari, cazier fiscal si alte acte care trebuiesc obtinute in Romania.

  Cum procedam cand un cetatean roman stabilit in strainatate are o cauza penala in Romania

  In calitate de avocat al cetateanului roman stabilit in strainatate exercitam drepturile conferite de lege in cele mai bune conditii pentru client, in functie de etapa procesuală în care se află cauza si pe tot parcursul procesului penal.

  Prezentam cateva modalitati in care va aparam drepturile in calitate de suspect, inculpat sau persoana vatamata.

  – avocatul are dreptul să beneficieze de timpul şi înlesnirile necesare pregătirii apărării;

  –organele judiciare au obligaţia sa asigure exercitarea deplină şi efectivă a dreptului la apărare de către părţi şi subiecţii procesuali principali în tot cursul procesului penal;

  –avocatul asistă sau reprezintă în procesul penal, părţile ori subiecţii procesuali principali, în condiţiile legii;

  -persoana reţinută sau arestată are dreptul să ia contact cu avocatul, asigurându-i-se confidenţialitatea comunicărilor.

   

  web hosting inregistrare domenii gazduire site hosting romania inregistrare domeniu gazduire domenii gazduire site gazduire domenii gazduire web host site magazin online gazduire web magazin online gazduire woocommerce redactare articole articole seo gazduire e-mail advertoriale seo pret advertoriale seo gazduire website gazduire email gazduire mail gazduire e-mail gazduire website agentie web design oferta creare site web oferta creare site web magazin online pret oferta magazin online agentie de web design