Politica de confidenţialitate

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru Tudor Ion – CABINET DE AVOCAT și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Site-ul www.avocat-tudor.ro este deţinut şi administrat de către Tudor Ion – CABINET DE AVOCAT, ce poate fi contactată la adresa de e-mail: office@avocat-tudor.ro si este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Care este scopul colectarii datelor?

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, Tudor Ion – CABINET DE AVOCAT le poate utiliza in urmatoarele scopuri :

· facturarea serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

· livrarea acestora

· transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de marketing

· informatii despre promotii prin posta, e-mail sau SMS

Tudor Ion – CABINET DE AVOCAT poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

· realizarii de rapoarte / analize;
· realizarii de informari in scopuri proprii;

Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate pe găzduirea web.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Datele dumneavoastră sunt accesate doar de către cabinetul nostru de avocatura.

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei noastre Tudor Ion – CABINET DE AVOCAT.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

1. Dreptul la acces
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta compania noastra, Tudor Ion – CABINET DE AVOCAT, care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

2. Dreptul la portabilitate
Ori de câte ori Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

3. Dreptul la rectificare
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe site-ul www.avocat-tudor.ro, sau sunteti membru Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

4. Dreptul la ștergerea datelor
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT, indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* datoria pe care o aveți la Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
* cererea dumneavoastră de acordare de credit a fost respinsă în ultimele trei luni;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

5. Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT. Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

6. Dreptul la restricționarea prelucrării
Aveți dreptul să solicitați ca Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT, Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal, astfel, compania cu care avem contract pentru GDPR, vă stă la dispoziție oricând aveți probleme sau întrebări, trimiteți mesaj la contact@avocat-tudor.ro

7. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere
Dacă sunteți de părere că Tudor Ion  – CABINET DE AVOCAT vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

Actualizări ale Notificării de confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps