Termeni și condiții de utilizare

1. Termeni si conditii, prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

Accesul și utilizarea site-ului avocat-tudor.ro sunt supuse urmatoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile în statele Uniunii Europene.

Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

Table of Contents

2. Website-ul avocat-tudor.ro, termeni si conditii de utilizare

Termenii și condițiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

Inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe acest website avocat-tudor.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website.

Administratorul site-ului avocat-tudor.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare ale oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Accesul la secțiunea membrilor se poate face gratuit sau contra un unei taxe.

Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare despre serviciile de avocatura oferite de Biroul de Avocat Tudor Ion.

Site-ul avocat-tudor.ro prezintă informații despre serviciile de consultanta juridica profesionista si avocatura, oferite de Biroul de Avocat Tudor Ion.


Prin intermediul formularului de căutare, din partea de sus a fiecarei pagini, se pot afla usor și rapid informații despre mediere și biroul de mediator.
Pentru ca avocat-tudor.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați urmatorii termeni de utilizare:

– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.

– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.

– NU VEȚI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.

– NU VEȚI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
– VEȚI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Pentru a avea acces la anumite pagini și/sau sectiuni ale acestui website, este posibil sa trebuiasca sa va creati un cont pe avocat-tudor.ro.

Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs. avocat-tudor.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului.

Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.

In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului.

Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fără a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică avocat Tudor Ion .

Sunteți de acord sa nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.
avocat-tudor.ro iși rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

5. Publicarea de informatii de catre utilizator

avocat-tudor.ro permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum si gazduirea lor.

avocat-tudor.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.

Veti fi singurul raspunzator de materialele postate.

Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare.

Care sa instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare.

avocat-tudor.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vreun avertisment in prealabil.

Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului.

avocat-tudor.ro are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.

Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre avocat-bucuresti.co toate drepturile de autor asupra materialului postat,

Inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. avocat-bucuresti.co permite folosirea materialelor doar in interes personal, informational si non-comercial.

6. Limitarea raspunderii

avocat-tudor.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

8. Politica de confidențialitate

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor ramane confidențiale;avocat-tudor.ro nu va folosi aceste informații decât în scop profesional; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite comunicări publicitare nesolicitate. Puteți consulta pagina politicii de confidențialitate a site-ului avocat-tudor.ro, urmând legătura de mai jos:

contact@avocat-tudor.ro

Dacă credeţi că orice informaţie listată aici este incorectă sau incompletă, vă rugăm să ne scrieţi un email, la adresa specificată mai jos.

Noi vom corecta prompt orice informaţie eronată. Dacă aveţi întrebări despre această politică, despre informaţiile pe care le colectăm, vă rugăm să ne contactaţi la:

contact@avocat-tudor.ro

9. Continutul avocat-tudor.ro si al publicatiilor sale nu reprezinta un punct de vedere oficial al institutiilor, organizatiilor si persoanelor care au furnizat informatiile prezentate in cadrul avocat-tudor.ro.

În realizarea justiţiei penale, respectarea drepturilor şi intereselor legitime ale persoanelor poate fi privit dintr-o perspectiva privată, dar şi din una publică.

Ne referim in primul rand la recunoaşterea şi garantarea exercitării efective a dreptului la apărare al persoanei.

Dar, si la asistarea sa de către un avocat cu pregătirea adecvată, cu alte cuvinte, un profesionist.

În conţinutul dreptului de apărare este cuprinsă şi asistenţa juridică a părţilor de către un apărător.

Pregătirea specială în materia de drept in care este chemat aparatorul ii permite să apere drepturile şi interesele legitime ale părţilor.

În ce priveste notiunea de apărător, acesta este persoana care, pe parcursul procesului reprezintă
interesele persoanei pe care o asista sau o reprezinta.

În cursul urmăririi penale, avocatul suspectului sau inculpatului are dreptul să asiste la efectuarea oricărui act de urmărire penală.

Fac exceptie tehnicile speciale de supraveghere ori cercetare, a percheziției informatice și a percheziției corporale. sau a vehiculelor în cazul infracțiunilor flagrante.

De asemenea, excepția situației în care prin prezența avocatului s-ar aduce atingere dreptului la apărare al celorlalte părți ori subiecți procesuali principali, caz în care întrebările acestuia pot fi formulate de către organul de urmărire penală.

Cabinet Avocat Bucuresti – experienta si incredere

0724260393

Contacteaza-ne acum

Default content

    servere vps servere dedicate gazduire web