Contact Avocat Bucuresti

Prin intermediul serviciului de consultanta juridica online, ma puteţi apela.

Veti primi ajutorul unui avocat profesionist, specializat in problema cu care va confruntati.

Solutionarea acesteia are loc in timp util si cu rezultate similare cu cele obtinute prin metoda clasica.

Consultația juridica online presupune aflarea tuturor detaliilor în legătură cu cazul dumneavoastră si in funcție de problema dumnevoastră, vă anunț în concret ce acte trebuie să imi trimiteți anterior consultației.

In cazul consultatiei online, toate documentele se vor trimite doar pe adresa de e-mail.

Experienta este importanta in orice domeniu de activitate. Cabinetul de avocatura Tudor Ion are o experienta bogata in avocatura, de 23 de ani. Ca urmare, avem competenta sa sustinem in instanta si alte institutii cauze complexe din mai multe arii de practica judiciara. Colaboram cu notari, experti de diverse specialitati, firme de contabilitate, birouri de executori judecatoresti pentru documentarea cauzelor. Ne preocupa permanent sa fim la curent cu modificarile legislative si practica judiciara. Suntem perseverenti, pastram secretul profesional, ascultam cu atentie clientii nostri.Ne preocupam sa rezolvam in modul cel mai bun posibil cererile clientilor nostri.

Trimite un mesaj!

Pentru a iniția o consultanță juridică, va rugăm să ne contactați folosind opțiunile de mai jos menționând câteva aspecte generale ale problemei dumneavoastră.

Veti fi contactat pentru detalii și consultanță juridică in scurt timp.

 

    hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps