Despre Noi

avocat bucuresti bun
avocat bucuresti bun

Despre Noi | Cabinet avocat Tudor Ion

Cabinetul de Avocat Tudor Ion, situat în București, este o destinație de încredere pentru toți cei care au nevoie de asistență juridică.

Cu o experiență vastă și o abordare dedicată, avocatul Tudor Ion oferă servicii juridice de calitate, adaptate nevoilor fiecărui client.

Cine suntem?

Cabinetul nostru este condus de avocatul Tudor Ion, un profesionist pasionat și dedicat.

Cu o licență în drept și o experiență bogată în diverse domenii juridice, Tudor Ion este un avocat cu o viziune clară asupra drepturilor și intereselor clienților săi.

Servicii oferite

 1. Drept Penal

Avocatul Tudor Ion are expertiză în drept penal și poate oferi asistență în cazuri precum:

Apărarea suspectului sai inculpatului: Oferim reprezentare legală pentru persoanele acuzate de infracțiuni.

Victime ale infracțiunilor: Susținem victimele în obținerea drepturilor și despăgubirilor cuvenite.

2. Drept Civil

Rezolvarea litigiilor civile este o prioritate pentru noi. Avocatul Tudor Ion vă poate ajuta în:

 • redactare notificari, cereri, intampinari, cereri reconventionale.
 • redactare actiuni in revendicare, actiune in granituire, actiune in stabilire drept de servitute.
 • redactare actiune in raspundere contractuala (pretentii);
 • actiune rezolutiunea sau rezilire a contractului;
 • redactare actiune in constatarea nulitatii actelor;
 • redactare cerere cu valoare redusa, cerere de ordonanta de plata;
 • redactare contestatie la executare,  cerere de suspendare executare silita
 • revendicare proprietati, terenuri sau alte imobile
 • litigiile dintre proprietari ori chiriasi
 • redactarea şi susținerea cererilor de chemare în judecată in ordonanțe preşedințiale.

4. Dreptul familiei:

Divorțuri, custodia copiilor, partaj de bunuri, pensie intretinere, etc.

5. Drept comercial:

Contracte și litigii contractuale: Asistență în redactarea și interpretarea contractelor.

6. Dreptul muncii

Cu o cunoaștere a legislației muncii, oferim consultanță și reprezentare în:

Litigii angajati-angajator

7. Drept contencios si administrativ si fiscal

Consultanţă juridică în raporturile dintre petent si autorităţile publice centrale şi cele locale.

Reprezentarea şi asistarea juridică în relaţia cu autoritatile aflate în Bucureşti sau in tara.

Asistenţă juridică şi reprezentare în faţa instanţei de contencios administrativ şi fiscal din Bucureşti sau tara.

8. Asistenta pentru cetatenii romani stabiliti in strainatate

Asistenta juridica in tara: Cetatenii romani din diaspora pot beneficia de asistenta juridica directa in Romaniacare poate gestiona litigii legate de proprietate, mosteniri sau alte chestiuni legale.

Asistenta si consultanta in problemele legate de imigratie, munca sau orice alta situatie legala cu care se confrunta cetatenii romani in tarile lor de adoptie.

Protectia drepturilor civile:protectia drepturilor civile ale cetatenilor romani prin intermediul proceselor juridice sau al negocierilor cu partile implicate.

Consiliere juridica personalizata: Fiecare situatie legala este unica, iar un avocat dedicat poate oferi sfaturi personalizate si strategii adaptate fiecarui caz.

De ce să alegeți Cabinetul de Avocat Tudor Ion?

Dosarele “Flota” si “Tigareta II” sunt câteva exemple de cazuri pe care le-am gestionat cu succes. Acest lucru demonstreaza abilitățile practice și inspira încredere pentru clientii nostri.

Experiență și Competență: Avocatul Tudor Ion are o experiență vastă în diverse domenii juridice și este dedicat succesului clienților săi.

Experiența sa include și o perioadă în care a fost magistrat la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Individualitate și Profesionalism:

Suntem un cabinet individual de avocat, ceea ce ne permite să oferim servicii personalizate și să ne concentrăm pe nevoile fiecărui client.

Transparență și Comunicare:

Comunicăm deschis cu clienții noștri și le oferim informații clare și concise.

Pentru orice întrebări sau pentru a solicita asistență juridică, nu ezitați să ne contactați prin formularul de pe pagina de contact. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Profesionalismul

Este o trăsătură esențială pentru orice avocat și reprezintă un standard înalt de conduită și competență. Iată câteva aspecte-cheie ale profesionalismului în contextul unui cabinet de avocatură:

Etica și Integritate:

Un avocat profesionist acționează în conformitate cu codul etic și respectă confidențialitatea clienților. Integritatea este fundamentală în relația cu clienții și colegii.

Competență și Cunoștințe Juridice: Profesionalismul implică o cunoaștere profundă a legilor și procedurilor relevante. Avocatul trebuie să fie bine pregătit pentru a oferi sfaturi și reprezentare adecvată.

Comunicare Eficientă:

Un avocat profesionist comunică clar și concis cu clienții, colegii și instanțele de judecată. Ascultarea atentă și răspunsurile prompte sunt esențiale.

Respectarea Termenelor și Obligațiilor: Profesionalismul implică respectarea termenelor limită și a angajamentelor asumate față de clienți. Fiabilitatea și punctualitatea sunt cruciale.

Prezentare Personală și Comportament: Un avocat profesionist se prezintă adecvat și respectă normele de conduită în instanță și în relația cu clienții. Respectul față de toți participanții este esențial.

Dezvoltarea Continuă: Profesionalismul înseamnă că avocatul se angajează în învățare continuă și își actualizează cunoștințele juridice. Dreptul evoluează, iar un avocat profesionist trebuie să țină pasul.

În concluzie, profesionalismul nu se referă doar la competență, ci și la atitudine, etică și respect. Avocatul Tudor Ion își asumă aceste principii și le aplică în relația cu clienții săi. 😊

Recenzii de la clientii nostri:

robertino matei
O recenzie acum 3 luni
Recomand pe domnul avocat Tudor la toate persoanele interesate in rezolvarea problemelor juridice pe care le pot avea. Domnul avocat este o persoana serioasa, un profesional cu multa experienta. Acest comentariu este adresat romanilor din diaspora care au nevoie de un avocat.Din partea mea va rog frumos sa apelati cu incredere la serviciile sale.Eu personal sint foarte multumit de domnul avocat pentru ajutorul dat.Multumesc mult de tot domnului avocat Tudor Ion.
 
Elena Istodor
3 recenzii
acum o săptămână
Recomand! Atitudine profesionista, atent la detalii, abordare a cazului cu documentare si, nu in ultimul rand, a dat dovada de empatie.
 
Cristina Polonschii
3 recenzii6 fotografii acum 5 luni
Am avut privilegiul de a lucra cu domnul Tudor și nu aș putea fi mai impresionat de expertiza și dedicarea lor juridică. Domnul Tudor a avut o înțelegere profundă a cazului meu și m-a ghidat prin procesul juridic cu profesionalism. Comunicarea sa clară, receptivitatea și eforturile neobosite în și în afara sălii de judecată au fost esențiale în obținerea unui rezultat pozitiv. Recomand serviciile lui oricui are nevoie de reprezentare legală.
 
Denisse S
11 recenzii8 fotografii acum 5 luni
Un om extraordinar , mi-a gasit familia dupa 28 ani de asteptare am apelat la servicile Domnului avocat Tudor si in 4 zile a rezolvat!
Tin sa specific ca locuim in afara tarii si am trimis prin Western onorariu si actele prin mail.
Recomand cu toata increderea si caldura !
Acum dupa atat timp am inca o data ocazia sa va multumesc !
 
MITICA CICERONE FELEA
5 recenzii acum 5 luni
Dl avocat Tudor Ion este un profesionist de excepție. M-a reprezentat la ICCJ si am câștigat. Recomand cu toata increderea.

0724260393

Contacteaza-ne acum

Ne puteţi contacta telefonic la numarul de telefon afisat pe website, sau folosind formularul de contact. Vă vom raspunde într-un timp rezonabil.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  hosting romania web hosting gazduire web domenii web servere dedicate server vps